ВАШ ВИБІР РОКУ 2020!

Новий рік – час не тільки змін, а й висновків минулого року. Свято вже не за горами й всі готують новорічний стіл, тож сьогодні ми готові поговорити про результати опитування!


Прислухавшись до ваших пропозицій, цього року ми вирішили зосередитися на двох категоріях продуктів: українських та імпортованих.

Хто ж не любить поласувати солоденьким? Серед українських виробників цього року морозиво Злакомка захопило серця адептів рослинного харчування і зайняло перше місце ?

Поціновувачі бургерів та м’ясних страв раділи появі на полицях магазинів виробника Eat Me At. Цей рослинний фарш зайняв друге місце у категорії українських продуктів?

Смачний та ситний перекус не може обійтися без NewJerky, саме тому третє місце посідає наш улюблений снек ?

Всі інші учасники достойно показали себе в битві за місця у рейтингу! Розрив між деякими складав ну дууууже маленький відсоток.


Серед імпортованих продуктів перше місце посідає рослинне згущене молоко від Nature’s Charm ? Цьогоріч лаври перших місць збирають солодкі конкурсанти, бо хто ж не любить себе побалувати ?

? З відривом всього в один відсоток друге місце займає бургер Beyond Meat, а одразу ж за ним слідує сир Bez Deka Mleka ? Ходять чутки, що від поєднання цих двох народжується неймовірно смачний чизбургер ?

Підбиваючи підсумки голосування, очевидна перспективність рослинного сегмента ринку. Радимо споживачам частіше робити вибір в сторону локальних виробників, а також тих товарів, склад яких максимально наближений до натурального. Попри всі негаразди, 2020  рік подарував нам нові смаколики на українському ринку рослинних продуктів, а отже 2021 буде ще кращим!

Alevytyna Kozachok
Координаторка проєкту UA Plant-Based