Перша зона рослинних продуктів на Ukrainian Food Expo!

Кожного року в Україні відбувається така значуща подія, як Ukrainian Food Expo – одна з найбільших бізнес-виставок, яка об’єднує представників промислових галузей та імпортерів з потенційними партнерами, дозволяє представити свій товар чи послугу, а також допомагає створювати цінні ділові угоди.


Цього року ми знову брали участь у виставці й не можемо не поділитись враженнями та здобутками. Попит на рослинне харчування росте з кожним днем, а це у свою чергу дає можливість етичним компаніям та шеф-кухарям проявити себе. Турбота про здоров’я, тварин та планету – основні двигуни для генерації нових ідей та рішень, люди більше замислюються над тим, чим наповнена їхня тарілка. А команда Здорово Їмо завжди готова ділитись знаннями із зацікавленими. 

Саме так і пройшла виставка, кожен міг спробувати незвичайні страви та зламати стереотипи щодо рослинної їжі. Тим паче разом з нами представляли свою продукцію Yaro та Newjerky – яскраві представники етичності, турботи про здоров’я та світ у сфері харчування. 

Yaro – компанія, натхненна легкістю. Вони створюють раціони на день для тих, хто поспішає, але турбується про наповнення свого організму усіма вітамінами та корисними мікроелементами. В їхньому арсеналі також є різні смаколики: гранола, шоколад та цукерки. Куди ж без них, правда? Та в основі кожного продукту все так само лежить ідея про здорове рослинне харчування, тому можна не картати себе за шматок шоколаду о 10 вечора.

Окремої уваги заслуговує компанія Newjerky. Так, це ті хлопці, у яких нещодавно ми брали інтерв’ю і тепер вони приєднались до кампанії Здорово Їмо. Вони взяли собі за мету створити дружній до природи етичний продукт. Так з’явились Newjerky — корисні снеки, виготовлені з екологічних соєвих стейків шляхом маринування та в’ялення.

Цікаво, що на UkrainianFoodExpo нам випала нагода поспілкуватись з іншими учасниками, обговорити важливість співпраці у сфері рослинного харчування, щоб брати участь у подібних виставках якомога частіше. Адже попит росте з кожним днем, що є вагомим чинником для нових ідей та стартапів.

Ця подія показала, що рух в сторону здоров’я, гуманності та захисту природи «йде» великим кроками, компанії готові ділитись досвідом, об’єднуватись і дарувати світу неповторні продукти високої якості, за якими буде стояти етичність, любов до свого організму та світу в цілому.

Долучайтесь до кампанії Здорово Їмо, нумо створювати кращий світ разом!
The future is plant-based! Майбутнє рослинне!

Alevytyna Kozachok
Координаторка проєкту UA Plant-Based