Trattoria №5

Сьогодні на обід ми завітали в …

 Ой ні!

Це до нас завітали страви з Trattoria №5!

Trattoria No.5 – сімейний ресторан італійської кухні неподалік ст.м. Дружби Народів. Сімейний не лише тому, що там завжди раді великим сім’ям, гучним компаніям та гостям з дітьми, а ще й тому, що тратторія – сімейна справа мами Лариси і доньки Гані – двох фанаток своєї справи, двох до нестями закоханих в Італію та кулінарну справу.


Що ми замовляли:

? ЇЇ величність Піца – Неаполітанська піца з пухким краєм та овочами гриль.

Спочатку тісто – тонка основа та пухкий край, збалансований смак та рівень запікання ідеально підкреслює всі компоненти начинки. Наповнення – відмінне поєднання грибів та овочів: помідори (куди ж без них), кабачки, баклажани, кільця цибулі, листя шпинату і соус Песто.

Для справжніх поціновувачів піци насупна інформація – Неаполітанська піца з томатною основою, сосисками Beyond Meat та сушеним орегано також доступна у Trattoria №5!

? Салат – Мікс салатів з артишоком, авокадо та кіноа –  ідеальний (для любителів маринованих артишоків, звичайно)!

Щедро нарізаний авокадо, багато кіноа, гарне поєднання нейтральних за смаком продуктів і досить насичених смаком артишоків. Барвистий, ситний, а головне корисний!

Любителі легких перекусів також можуть обрати зелений салат з шароном, печеним гарбузом та цитрусовим дресінгом і салат зі свіжим шпинатом, нутом, грильованими баклажанами, томатами чері, каперсами та фундуком ?

Ну і як же без десерту! 

? Пісний авокадо-чізкейк. Лайм підкреслює смак авокадо і надає йому виразності, а горіховий корж урізноманітнює спектр відчуттів. І додає ситності!

Справжні ласуни, серед запропонованого, можуть спробувати вишневий струдель з кулькою лимонного сорбету, а також карпачо з ананаса з веган-шоколадом, горішками кеш’ю та кулькою сорбету. І піст солоденькому не завадить ні в якому разі!


Trattoria №5 під час карантину працює в режимі доставки, а також take away.

Якщо ви живете неподалік від ресторану (в радіусі 500 м–1 км), офіціанти приносять замовлення вам додому. З турботою про своїх споживачів заклад запустив свою власну доставку по всьому місту. Також працюють замовлення через сервіси Glovo, Uber Eats. А ще більше інформації ви можете дізнатись на сайті ресторану! 

Alevytyna Kozachok
Координаторка проєкту UA Plant-Based