Результати опитування – найкращий рослинний продукт 2018 року!

Перший місяць 2019 року ще не пройшов, а світ науки вже помітив потенціал рослинної дієти. У звіті, який нещадовна був опублікований Lancet, веганство було згадано як одна із мегатенденцій.
Нам було дуже важно звузити кількість претендентів до 10 продуктів, коли ми розпочали наше опитування. І ось, ми збирали ваші голоси більше місяця, а отже прийшов час поділитись результатами!

Тофу з паприкою – нотка пікантного!
Цей різновид тофу не залишить вас розчарованими і має своїх прихильників – про це говорить третє місце у нашому опитуванні.
Дуже смачний, незвичний смак який можна обіграти різними шляхами. Із нього можна з легкістю робити “рибу” обертаючи листочком норі, а також додавати сирим у салат, як корисний білок і чудову альтернативу адегейському сиру.

 

Легкий перекус – де ти?
Хто ж не полюбляє смачненьких канапок, особливо якщо вони легкі у приготуванні? З невеликим розривом (десяті відсотка)друге місце займає Закуска з лісовими грибами ТМ “Пікнік”. І ми розуміємо чому :slightly_smiling_face:
Закуска з лісовими грибами має не тільки прекрасний насичений аромат, а й неперевершений смак. Закуска не містить в складі жирів тваринного походження, тому чудово підійде для людей які притримуються рослинної дієти, а також до Посту!

І переможцем стає …
Хто не полюблюбляє смачно поїсти? Особливо влітку на природі з вогнищем, або на пікніку з грилем, або на зустрічі любителів хот-догів?
Камінь з пліч таких прихильників спав з появою, в асортименті виробника рослинних продуктів Vegetus, копчених рослинних сосисок “Гуцульські”. Не дивно, що цей продукт завоював серця своїх поціновувачів і зайняв ПЕРШЕ місце у нашому опитуванні.

Всі інші учасники браво билися за мысця у рейтингу, розрив мыж деякими складав ну дууууже маленький процент.

 

Спостерігачі тенденцій на ринку продуктів харчування (наприклад CB Insights), стверджують, що в 2019 році популярність рослинних альтернатив м’ясу буде рости. Сподіваємось, що Україну ця тенденція не омине!

 

    Alevytyna Kozachok
    Координаторка проєкту UA Plant-Based