Plant-Based Challenge: День 10

МАЙБУТНЄ  РОСЛИННЕ, І МАЙБУТНЄ ЦЕ ВИ!
Ці десять днів були насиченими інформацією та цікавими експериментами. Ви переконалися, що рослинний раціон смачний і різноманітний, а також навчилися харчуватися збалансовано. Сподіваємося, відтепер перехід на plant-based харчування для вас набагато легший! А у сьогоднішньому завершувальному листі ми зібрали корисні матеріали, що будуть вам у пригоді навіть після завершення Plant-Based Challenge. 
Що можна зробити наостанок? 
Слідкувати за нашою роботою у соцмережах. Ми постійно працюємо над розвитком українського ринку рослинних альтернатив і популяризуємо харчування, засноване на рослинах.Завантажити наш рослинний стартер для тих, хто  лише починає свій шлях у рослинне харчування. Ознайомитися з нюансами рослинного харчування на українському сайті зареєстрованого дієтолога Джека Норріса. Якісне джерело для тих, хто бажає поглибити свої знання в нутриціології та зануритися в деталі рослинного харчування. Завантажити нашу книгу бюджетних рослинних рецептів. Ми затято працювали, аби зібрати для вас нескладні рослинні рецепти, перевірені нашими експертами. Відшукувати рослинні та випадково веганські продукти в магазинах України. Таких дуже багато! Запросити друзів і близьких долучитися до Plant-Based Challenge. Майбутнє безперечно за рослинним харчуванням, тож переходьте на світлу сторону та беріть рідних із собою!
Якщо ж ви чи ваші близькі в армії та потребують рослинних продуктів, заповнюйте форми громадських організацій Львівська веганська кухня чи Кожна Тварина. Вони безплатно надсилають продукти тривалого зберігання для  захисників і захисниць. 
Ще раз дякуємо за десять днів, що ви провели з нами!

Сподіваємося, нам вдалося розвіяти всі сумніви, що ви мали стосовно рослинного харчування та надихнути вас на зміни у своєму житті.  Маленькі щоденні рішення мають важливе значення для нашого здоров’я, навколишнього середовища та живих створінь. Тож кожен раз, коли ви обираєте рослинну страву, ви робите цей світ трошки кращим. Ви — майбутнє!
P.S. Якщо бажаєте долучитися до нашої волонтерської команди та допомагати поширенню рослинного харчування в Україні, пишіть на пошту contact@uaplantbased.com.ua. Ми завжди раді поповненню у нашій родині активістів і активісток! 
    Alevytyna Kozachok
    Координаторка проєкту UA Plant-Based