Nature’s Charm – «Ми за те, щоб не відмовляти собі в улюблених солодощах та не боятися годувати дітей смачненьким»

Згущене молоко — десерт, відомий усім з дитинства. Пам’ятаєте, з якою насолодою куштували його разом з млинцями та чаєм? Або просто ложкою, поки ніхто не бачив? Кокосове згущене молоко Nature’s Charm це ще смачніший варіант улюбленого десерту, з корисніших та цілком рослинних інгредієнтів. Сьогодні представниця UA Plant-Based Софія поспілкувалася з Олексієм Майкосом власником бізнесу, який став офіційним імпортером кокосової згущенки Nature’s Charm. Дізнаймося разом, що робить продукт таким крутим, які умови для імпорту та дистрибуції рослинних товарів в Україні та чого чекати від Nature’s Charm в майбутньому!

Чому ви вирішили стати дистриб’юторами саме згущеного молока Nature’s Charm в Україну? Розкажіть вашу історію.

Перше моє знайомство з кокосовим згущеним молоком бренду Nature’s Charm відбулося ще у 2016 році, тоді імпортером була інша компанія. Спробувавши раз, я зрозумів — це найсмачніше згущене молоко, яке я колись куштував! Тож я почав його купувати та дарувати всім, до кого ходив у гості, в якості подарунку. До речі, тоді в асортименті була тільки згущенка, кокосове пряжене молоко та вершки. Всі були приємно здивовані, що згущене молоко може бути таким смачним, ще й з таким чудовим складом.

Однак цей бренд як швидко з’явився в Україні, так швидко і пропав. З того моменту я не міг спати спокійно: зрозумів, що ця ніша в нашій країні взагалі не зайнята, і багато людей навіть не встигли спробувати цей унікальний продукт, створений компанією Nature`s Charm.

Дуже пощастило, що мене підтримав батько. Йому сподобалася ідея і ми вирішили стати бізнес-партнерами. Я дуже вдячний за цю підтримку! Мало ідеї, потрібний ще чіткий план її реалізації. Тим більше як виявилося, офіційно стати імпортером дуже і дуже складно. Добре, що мій бізнес-партнер в цьому розбирається і зробив все на вищому рівні.

Розкажіть трішки про ваш імпортний продукт. Які його основні переваги?  Чому іншим варто спробувати?

Продукція бренду Nature`s Charm екологічно чиста, без яєць та глютену, без лактози, гормонів та антибіотиків. Ми захоплюємося виробниками цієї продукції! Маріса і Соня, які придумали цей унікальний продукт, є двома дочками першого виробника кокосового молока в Таїланді та дуже люблять готувати. Якось вони спробували створити інноваційні та корисні альтернативи молочних продуктів. І це вийшло так добре, що вони не могли просто взяти та не поділитися ними зі світом.

Чи важко просувати бренд в Україні? Якщо так, то які саме труднощі?

Насправді цей продукт на стільки крутий, що він сам себе продає. Звичайно, наша компанія хоче, щоб всі (абсолютно всі!) харчувалися продуктами найвищої якості, без зайвих інгредієнтів та різних емульгаторів. Саме тому ми активно просуваємо бренд Nature`s Charm. Ми активно використовуємо соцмережі та працюємо з блогерами та кухарями. Але особливо ми вдячні нашим ритейлерам, які просувають Nature’s Charm у своїх містах.

В чому ви вбачаєте місію свого бізнесу? Які цінності допомагають рухатися далі?

Наша головна місія – популяризувати правильне харчування. Ми за те, щоб не відмовляти собі в улюблених солодощах та не боятися годувати дітей смачненьким. Вся наша сім’я обожнює продукцію Nature`s Charm. Просто потрібно бачити очі наших дітей, коли відкривається баночка кокосового згущеного молока!

Який ваш власний фаворит Nature’s Charm зі всього вашого асортименту?

Дуже складно обрати фаворита! Я вживаю всю нашу продукцію, винятків просто немає. Але, якщо необхідно обирати один… Раніше це була солона карамель. А зараз, зізнатися чесно, я просто не можу відірватися від вівсяного згущеного молока! Ну і, звичайно, кокосова вода, її я п’ю щодня. А моя сестричка Соня дуже любить кокосове згущене молоко, а брат Женя більше полюбляє шоколадну помадку.

Чи плануєш ти в майбутньому розширювати бізнес? Збільшувати кількість смаків та точок продажу?

Так, звичайно плануємо! Ми завжди за розширення як бізнесу, так і асортименту товарів. Ми іноді навіть підкидаємо ідеї нашим виробникам Nature’s Charm для створення нового продукту.

Наприклад, нещодавно у нас з’явився кокосовий заварний крем! Дуже цікава позиція для кондитерів. Десерти виходять просто чудовими. І, головне, смачними та корисними! Наша мета — щоб наш продукт був на всіх полицях, і щоб всі в Україні мали можливість придбати нашу продукцію.

Чи вважаєте, що в Україні є оптимальні умови для імпорту та дистрибуції рослинних товарів?  

Я вважаю, що Україна тільки набирає обертів по продажу рослинних продуктів. Далі тільки більше, попит буде лише зростати. З кожним днем ​​все більше і більше людей переходять на правильне харчування, тому імпорт і дистрибуція рослинних товарів — це справді перспективний бізнес.

Провела інтерв’ю: Софія Остимчук
Фото: Nature’s Charm і Nature’s Charm UA

    UA Plant-Based
    Команда UA Plant-Based