? КОНКУРС ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ! ?

З приходом Великого посту експерти нашої кампанії вирішили  повторити торішній досвід та оцінити пісні меню у закладах Києва. 


Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше людей дізнались про доступність рослинних страв не тільки в спеціалізованих закладах.  Можливо під час посту завдяки нашому проєкту до вас завітає більша кількість гостей та ви відчуєте цю зростаючу популярність  страв на рослинній основі.


Як все відбувається?
Команда наших експертів відвідує заклади, які приймають (беруть!) участь у нашому рейтингу і дегустує страви  пісного меню. Ми також робимо якісні фотографії та оцінюємо меню за наступними критеріями:

  • різноманітність страв і подача;
  • наявність і доступність меню;
  • реклама та згадування меню на сторінках соціальних мереж, а також у внутрішньому просторі( безпосередньо у закладі) закладу;
  • відкритість до співпраці.

Всі ці критерії ми використаємо для створення  всеосяжного прес-релізу з графічною візуалізацією, котрий опублікуємо на своїх сторінках у соціальних мережах у період посту. Ми також напишемо про всіх учасників у квітневому номері журналу JOY.

Крім того, вони будуть доступні для всіх найбільших засобів масової інформації в галузі промисловості та стилю життя у вигляді всеосяжного прес-релізу з графічною візуалізацією.

Для нас також дуже важлива думка споживачів і ми хотіли б врахувати її при складанні рейтингу. Тому Ви можете залишити свою думку про найкраще пісне меню 2020 року, яке Ви куштували у формі за посиланням ⬅️

Якщо у вас виникли питання чи бажання дізнатися більше, будь ласка, зв’яжіться з нами:

contact@zdorovojimo.com.ua
+38093 015 06 65

 

Alevytyna Kozachok
Координаторка проєкту UA Plant-Based