UA Plant-Based допомагає рослинним бізнесам відновлюватися

9 вересня відбулася XIII Міжнародна практична конференція від B2B-компанії TradeMasterGroup: Food&NonFoodMaster на тему Restart в співпраці ритейлерів та постачальників у воєнний та післявоєнний час. Конференція зібрала близько 300 топменеджерів та ключових фахівців роздрібних мереж і постачальників традиційного ринку в офлайн та онлайн форматах.

В рамках конференції обговорювали такі теми, як тренди харчової галузі у 2022 році, успішний експорт продукції, оптимізація виробничого процесу, відновлення роботи під час і після війни тощо. Також на порядку денному було обговорення ексклюзивних трендів мережі Auchan, а саме: смаки світу, фермерство та веганство! Детальніше про подію можна почитати на сайті організаторів.

Цьогоріч завдяки UA Plant-Based захід також відвідали чотири виробники рослинних продуктів: Eat Me AtWanted VeganVegurman та Green Go.

Метою проєкту UA Plant-Based є розвиток українського ринку рослинних альтернатив. Війна внесла свої корективи роботу, тож ми постійно шукаємо нові способи бути корисними.

Цього року вирішили допомогти нашим партнерам відвідати конференцію Food&NonFoodMaster, аби вони дізналися як адаптуватися до нової реальності та познайомилися з майбутніми партнерами. Аби рослинна продукція, зрештою, стала більш доступною та популярною серед українських споживачів.

Віримо в перемогу та швидке відновлення рослинного бізнесу в Україні!

    UA Plant-Based
    Команда UA Plant-Based