Опитування на кращий рослинний продукт 2019 року – час починати!

Початок нового року  – час нового, а також аналіз минулого року! В Здорово Їмо новий рік також означає голосування за кращий рослинний продукт 2019. У січні минулого року The Economist написав про 2019 рік, як Рік вегана – на наш погляд цілком справедливо, також якщо врахувати кількість рослинних продуктів в Україні. Голосування за найкращий рослинний продукт року – час починати!

 

Прислухаючись до пропозицій усіх, хто подав продукцію на наш плебісцит, ми вирішили зосередитись на різних категоріях продуктів, наприклад таких як: напої, десерти,снеки. Очевидною умовою є повністю рослинний склад вибраних продуктів. У голосуванні ви знайдете продукти, які, на нашу думку, по-справжньому роблять життя вегана смачнішим. З переліком продуктів, включених до рейтингу разом із формою голосування, ви можете ознайомитись нижче (або за цим посиланням) – завдяки їм рослинна дієта в 2019 році стала більш доступною. Покажіть їм свою любов!

Практично всі торгові мережі та заклади України відчули тренд, пов’язаний зі зростаючою популярністю харчування на рослинній основі. Кількість українців, які перейшли на рослинне харчування збільшилась на 1.9% (7.1%) з 2017 року.  Ми також раді тому, що зростає асортимент рослинної продукції, яка виступає як продукція під власними брендами комерційних мереж – ми сприймаємо це як сильний сигнал, що мережі вірять у рослинні продукти.

Голосування за кращий рослинний продукт триває до 31 січня 2020 року.  Віддати свій голос можна в Формі Google за посиланням.

Дякуємо вам за численні пропозиції та ми дуже сподіваємось, що з великим зусиллям ви долучитесь до плебісциту за кращий рослинний продукт року.

Опублікування рейтингу заплановане на перший квартал 2020 року.

Alevytyna Kozachok
Координаторка проєкту UA Plant-Based